Freja Bad & Gym

Freja Bad & Gym fyller 1 år!

Tänk vad tiden går fort, ett helt år har vi haft denna anläggning öppen. Vi tänkte fira det med att ha 10 % på alla årskort under september månad, dock ej autogiro.

Visste du att under året som passerat har vi haft glädjen att möta 36 500 gäster! Utöver dessa gäster har vi alla härliga skolelever och föreningsmedlemmar som besökt oss under året. Helt otroligt och fantastiskt roligt.

Vad har vi gjort mer....

När vi tittar i backspegeln och summerar det gångna året, så har det hänt väldigt mycket. Många delar av det som hänt är ju faktiskt alla kloka förslag, önskemål och tips våra gäster lämnat till oss.

Det har det blivit ytterligare en grupp till med vattengymnastik, simskola, plask o lek, en liten shop med badkläder, nya träningsredskap i gymmet, utökade öppettider för motionssim, babylek, anslutit oss till Actiway(friskvårdsportal), poolparty, sommarsimskola, klockor i anläggningen, mera förvaring och sittmöjligheter i omklädningsrummen, rullstol, lyftutrustning och aufguss för våra trogna bastare.

Så ett stort och varmt tack till alla er som gästat oss och välkommen till en ny spännande höst!
Vänliga hälsningar

Malin med alla härliga medarbetareöppnas i nytt fönster på Freja Bad & Gym!

Ta det säkra före det osäkra!

Snö, sol, blåst, regn... Ibland får man ta det säkra framför det osäkra och träna inomhus eller bada i varmt  skönt vatten. Bara att välja!

Simma eller varför inte prova vår egen vattengympa till glad musik, ett pass på ett löpbandet eller lägga grunden för en trivsam Vätternrunda på en av våra cyklar.
Eller varför inte bara träna för att må lite bättre utan stora utmaningar som knackar på axeln.

Freja Bad & Gym är en anläggning som välkomnar alla. Har du någon form av funktionsnedsättning, fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss. På gymmet har alla som tränar fyllt 15 år.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten och kan du ännu inte simma erbjuder vi simskola och plask och lek!

Passa på och ta en fika eller köpa nya badkläder i den fina kafeterian! Mer information om de olika delarna hittar du under flikarna till vänster


Vad syftet än är med ditt besök hos oss, så är du varmt välkommen till Freja Bad & Gym!

Skåpen i omklädningsrummen låser du med hänglås. Om du inte har något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan hos oss.

Vi strävar mot att bli en kontantfri anläggning, så betala gärna med kort hos oss!

Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré.

Välkommen!

Senast publicerad 2017-09-09