Sörmlandssoffan 2017

bild på olika pratbubblor

Välkommen till Sörmlandssoffan - Sörmlands största mötesplats för företagare!

Sörmlandssoffan den 1 september 2017 sätter fokus på länets näringsliv med spännande gäster, inspirerande intervjuer och aktuella nyheter.

På agendan står företagsamma Sörmland med företagare och inspiratörer som sätter Sörmland på kartan!

Vi möter superentreprenören och Årets Sörmlänning, Jan Persson, vd för Kilenkrysset. Musikalstjärnan Niklas Asknergård f.d Andersson har synts i TV4-programmet Alla bygger och underhåller även med glada historier från sina år som artist.
Gnestabon och inredningsarkitekten Maria Kingsley är programledare för tv-programmet Bygglov. Hur har hennes företagandet ändrats efter Bygglov?
Mathantverkaren och Vingåkerbon Anders Möller vann två SM-guld i mathantverk med sin Rabarberglögg och blåbärssås Hot Blue. Han driver även en uppmärksammad blogg där han berättar om livet på landet. Vi får höra mer!
Johanna Söderström saknade schyssta arbetskläder för kvinnor och Operose föddes. Hör henne berätta om sin fantastiska företagsresa!
Under våren 2017 kom den roliga nyheten om att det internationella företaget Amazon förlägger en del av sin verksamhet i Katrineholm-Eskilstuna. Vi får höra mer om historien bakom.
Vår infrastruktur är en viktig framgångsfaktor för vårt sörmländska näringsliv. Vad händer med väg 57? Gnesta kommuns kommunalråd, Ann-Sofie Lifvenhage berättar mer.
Och hur går det för Ostlänken? Anna Lövheim, näringslivspolitisk chef från Östsvenska handelskammaren förklarar tillsammans med Johanna Hellström från Clarion Hotel Kompaniet.
Mikrobryggerierna i Sverige flödar som aldrig förr. Här i Gnesta kommun finns en lång tradition av ölbryggandet. Södermännens Hantverksbryggeri började i en liten skala men representeras redan på Systembolaget. Vi möter de driftiga ölbryggarna i soffan.

Och så har de glada choklad- och glasstillverkarna från Sternersborgs Choklad lovat att komma förbi med något gott!

Fler Gäster för Sörmlandssoffan 2017 presenteras löpande. Gilla gärna Gnesta Näringsliv på Facebook så får du uppdaterad information.

Sörmlandssoffan äger rum den 1 september
kl. 9.00-11.00 med frukostmingel mellan 07.30 - 9.00 på Elektron i centrala Gnesta.

Evenemanget är gratis och frukosten bjuds på.

Anmälan till själva Sörmlandssoffan görs här.

Vi har endast ett fåtal platser så det är först till kvarn som gäller! Anmälan är bindande och ej avanmäld frånvaro debiteras med 500 kronor. 

Buss ordnas från Vingåker-Katrineholm-Flen. Vill du åka med, anmäl dig på Vingåkers kommuns webbplats.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Häng med på en inspirerande och givande företagsfrukost!

Arrangörer: Regionförbundet Sörmland, Gnesta kommun, Södertuna Slott och SN.

Senast publicerad 2017-07-06