Välkommen till utbildningsserie om rekrytering och anställning!

bild på pratbubblor

Nu erbjuder Företagarna Trosa-Gnesta, Arbetsförmedlingens Jobbsökare och Gnesta kommun dig en utbildningsserie om rekrytering. Syftet är att slå hål på myter kring anställning och att inspirera dig som företagare. Vi vill helt enkelt hjälpa dig som vill bli bättre på att rekrytera!

Föreläsning och workshop

Vi tar avstamp med en inspirerande och nutida föreläsning med några av Sveriges vassaste föreläsare inom området. På den efterföljande workshopen ges möjlighet till en grundligare inblick och kunskap.

Datum: Föreläsning onsdag 8/3 samt workshop 15/3.
Tid: 18.30 - 20.30
Plats: Gnesta kommunhus, 1 trappa ner, Västra Storgatan 15 i Gnesta
Anmälan: kajsa.kromner@gnesta.se senast 3 mars.

Våra kurstillfällen är kostnadsfria. Vi bjuder på kaffe och smörgås. Du kan läsa hela inbjudan här!PDF

Praktisk information:
Den 8 mars föreläser Malin Ung, Lise-Lotte Argulander samt Birger Holmström.

Malin Ung från HR-Skills har en bred erfarenhet av att utbilda och arbeta med kompetens- och personalfrågor i olika företag och branscher i mer än 15 år.
Lise-Lott Argulander är arbetsrättsjurist på företagarna. Hon brinner för företagandet och kan svara på hur arbetsreglerna fungerar i praktiken.
Birger Malmström driver Inpart Trading, som tillverkar och marknadsför vagnar och tillbehör för vård, omsorg och äldreboenden. Han har god erfarenhet av att rekrytera och är också aktiv i Företagarna Trosa-Gnesta.

På workshopen den 15 mars arbetar vi i olika arbetsgruppen där vi går igenom exempelvis olika anställningsformer, måste arbetsgivare ha kollektivavtal, behöver jag byta bolagsform, vilka försäkringar behöver jag ha till mina anställda, vilka missar får jag inte göra, vilka rättigheter har de anställda m.m.

Representanter från Företagarna Trosa-Gnesta, Arbetsförmedlingens Jobbsökare, LRF Konsult, Skatteverket och Gnesta kommun finns på plats.

Varmt välkommen!

Senast publicerad 2017-02-17