Distriktssköterska/leg sjuksköterska

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Hälso- & sjukvårdsenheten ansvarar för hemsjukvården inom SÄBO och ordinärt boende i Äldreomsorgen och Stödverksamheten. Hälso- och sjukvårdsenheten är indelad i tre geografiska team och det finns två boende samt boende inom LSS och Socialpsykiatri. I teamet har du kollegor som är distriktssköterskor, leg. Sjuksköterskor, leg. Sjukgymnast, leg. Arbetsterapeut samt rehab assistent. Hälso- och sjukvårdsenheten ansvarar för ca 250 patienter. Givetvis hjälps vi åt mellan teamen utifrån behov, kompetens och arbetsbelastning. Kvällar och helger arbetar en sjuksköterska i hela kommunen. Arbetet bygger mycket på samarbete med enhetschefer och medarbetare inom olika boendeformer och i hemtjänsten samt landstingets vårdcentral och sjukhus.

sjuksköterskorna arbetar 4-5 kvällar samt en helg på sex veckor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en glad, positiv och ansvarstagande Distriktssköterska alternativt leg. sjuksköterska. Du bör vara en bra organisatör, vara självständig men tycka om att arbeta i team. Vi kan erbjuda kollegor som tycker om sitt jobb och som har drivkraften att skapa en bra organisation som ska planera vården utifrån patientens behov, tillsammans med patient och anhörig. På arbetsplatsen är det högt i tak där alla får komma till tals. Körkort fordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-03
Referensnummer: A787220 - Kopia (4) - Kopia (3)

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Nina Överkvist
Enhetschef
0702-204726

nina.overkvist@gnesta.se

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Senast publicerad 2018-12-07