Arbetsledare till tekniska verksamhetens återvinningsgård i Gnesta kommun

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Vill du vara en viktig kugge i arbetet att på ett miljömässigt hållbart sätt förvalta och underhålla kommunens återvinningsgård?

Tekniska verksamheten består av 30 anställda som ansvarar för drift och underhåll av gatu- och parkmark, ledningsnät och reningsverk samt renhållning i Gnesta kommun. Återvinningsgården består av 3 anställda samt att det frekvent förekommer praktikanter.

Tjänsten som arbetsledare innebär att du är en del i det operativa arbetet som ingår i den dagliga driften samtidigt som du leder och fördelar arbetet inom återvinningsgården. Du kommer ha en funktion som handledare för de praktikanter som regelbundet tas emot inom ramen för det samarbete vi har med arbetsmarknadsenheten. Arbetet innebär att du ansvarar för planering av det dagliga arbetet och deltar samtidigt i den mån det krävs i det strategiska arbetet för verksamheten. En viktig uppgift är att förenkla, förbättra och driva utvecklingen av återvinningsgården framåt. Utöver detta kan det även ingå viss ärendehantering gentemot gårdens kunder.

Du deltar till fullo i det praktiska arbetet med att guida kunder rätt på gården och stöttar och lär kunder i alla åldrar om återvinningens vikt i ett hållbart samhälle.

Kvalifikationer

Du som söker ska ha minst fem års erfarenhet av arbete inom återvinningssektorn. Du har även erfarenhet av arbete i en arbetsledande roll inom kommunal verksamhet. Du behärskar svenska flytande i tal och skrift.

Du är utbildad inom hantering av farligt avfall och de krav som ställs på hantering av dessa typer av avfall. Du har B-körkort och det är även meriterande om du har truckkort och erfarenhet av körning med traktor.

Utöver de formella kraven är din personlighet av största vikt för att lyckas i rollen som arbetsledare. Vi söker dig som är tydlig och kunnig i ditt ledarskap samtidigt som du är smidig och anpassningsbar med förmåga att möta olika människor och situationer. Som arbetsledare är du trygg och stabil med förmåga att se till dina medarbetares styrkor och förmågor med stort fokus på utvecklingen av ditt verksamhetsområde.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: HeltidKväll och dagtid samt vissa lördagar.
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-02-03
Referensnummer: A835765

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Ghita Sjösteen
Teknisk chef
0158-275 638


Facklig företrädare


Fackliga företrädare via vxl 0158-275 000


Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Vill du veta var vi finns?
Se arbetsplatsen på karta här.

Senast publicerad 2018-12-07