Undersköterskor för timanställning på Liljedalshemmet

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi fler undersköterskor för timanställning på Liljedalshemmet som är ett växel- och kortvårdsboende.

Arbetsuppgifterna består av daglig vård och omsorg, personlig hygien, social samvaro, medicinering och andra uppgifter av sjukvårdande karaktär, social dokumentation samt kontakter med anhöriga och hälso- och sjukvårdspersonal.

Kvalifikationer

Undersköterska där stor vikt även läggs vid personlig lämplighet. Du måste vara 18 år fyllda, ha god datorvana, behärska det svenska språket obehindrat, ha ett stort intresse för omsorg av äldre, vara ansvarsfull samt ha ett gott bemötande.

På Liljedalshemmets växel- och kortvårdsboende finns ett mer omfattande medicinskt vårdbehov varför undersköterskeutbildning och flerårig arbetslivserfarenhet inom vård och omsorg är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Arbetstid: Schema
Tillträde: eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-31
Referensnummer: A726936 - Kopia

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 5

Kontakt

Kontaktperson


Nina Överkvist
Enhetschef
0158-275 691

nina.overkvist@gnesta.se

Jolin Audell
Underssköterska
0723-655056
jolin.audell@gnesta.se

Övrigt

Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.

Senast publicerad 2018-12-07