Förskollärare till förskolan Korallen, Stjärnhov

Arbetsplatsbeskrivning

Gnesta kommun är en aktiv och förändringsbenägen kommun i Storstockholmsregionen. Vi har goda kommunikationer till Stockholm, Nyköping och Skavsta Flygplats. Vårt nära samarbete med näringsliv och föreningsliv gör Gnesta till en lättillgänglig och personlig tillväxtkommun med stor framtidstro. En kommun där människor växer och är kreativa. Gnesta ligger i Sörmland ca 7 mil från Stockholm och växer mer än någonsin. Vi är snart 11 000 invånare och 800 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra medborgare och besökare bästa möjliga service och kvalitet. Du är varmt välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du arbetar för att skapa en trygg, rolig och lärorik förskola. Samarbete med övrig personal är en annan viktig uppgift då arbetet runt barnen sker i team. Du är villig att driva både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten i enlighet med läroplanens riktlinjer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarutbildning med inriktning mot förskolan. Gärna med några års arbetserfarenhet, men även dig som har en nyligen avslutad utbildning.
Praktisk erfarenhet av Reggio Emilia- inspirerat arbetssätt och pedagogisk dokumentation är kunskaper vi meriterar.
Vi håller även på att utveckla förhållningssätt för ett inkluderande arbetssätt samt arbetet med digitalisering, interkulturalitet/ kommunikation. Därför är det ytterligare merit om du har erfarenhet inom någon av dessa områden.
Du som har förskollärarexamen men saknar legitimation, anställs på tidsbegränsad anställning enligt Skollagen.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt eller efter överenskommelse

Ansökan

Ansök senast: 2019-01-31
Referensnummer: A838964

Gör ansökan

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson


Monica Gustavsson
Förskolechef
0158-275 460

monica.gustavsson@gnesta.se

Facklig företrädare


Veronica Gustafsson
Lärarförbundet
0158-275380

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Senast publicerad 2018-12-07