2021-01-21
Lärare bedriver distansundervisning vid sin dator.

Fortsatt distansundervisning för högstadiet på Frejaskolan

Distansundervisningen för högstadieelever på Frejaskolan fortsätter fram till och med den 5 februari. Från och med måndag 25 januari kommer elever i nian dock ha närundervisning i de praktiska ämnena.

Barn- och utbildningsnämnden har beslutat att förlänga den period som eleverna i högstadiet på Frejaskolan får distansundervisning i ytterligare två veckor, fram till och med den 5 februari.

Närundervisning i vissa fall

Elever i nian kommer dock ges närundervisning i de praktiska ämnena, samt eventuellt ytterligare ämnen utifrån rektors individuella bedömning. Eleverna i årskurs nio har fått information via Infomentor om vad som gäller för respektive klass.

Elever som bedöms särskilt sårbara för distansundervisning kommer fortsatt få sin undervisning på plats i skolan.

Matlådor till elever med distansundervisning

För elever som har distansundervisning finns möjlighet att beställa matlådor. Matlådorna ska ha beställts senast klockan 9 dagen innan du vill hämta upp dem och du kan med fördel beställa och hämta upp flera matlådor på en gång.

Matlådorna hämtas upp på Frejaskolan, Welandersborgs skola, Kvarnbackaskolan samt på Gläntans förskola i Laxne. Tid för upphämtning av matlådan bestäms via mejl efter att du lagt din beställning. Läs mer om hur du beställer och hämtar upp din matlåda i vår tidigare nyhet.