2021-09-20
Illustration av ett papper med checklista.

Jobbmöjlighet för unga utan fullständiga gymnasiebetyg

Gick du ut gymnasiet 2020 eller 2021 utan fullständiga betyg? Då kan du ansöka om arbete under höstterminen via Gnesta kommun. Vi anställer löpande, läs mer om tjänsterna och hur du ansöker nedan.

Vi erbjuder sex halvtidsjobb under två månader i höst. Tanken med arbetena är att det ska vara en bra erfarenhet som kanske kan hjälpa dig in på arbetsmarknaden. Jobben är inom förskola, skola, fritids, kostenheten och på kulturskolan. Det kan handla om allt från att hjälpa till i köken, jobba tillsammans med vaktmästare eller vara en hjälp för barn och unga i skolan eller på fritiden.

Är du intresserad?

Du skickar din ansökan till Bengt Greiff, se kontakt. Du kan också ringa om du tycker att det är svårt att skriva. Lämna ett meddelande om du inte får svar, så ringer Bengt upp.

I din ansökan ska du berätta vilket gymnasieprogram du har läst och vilka betyg du gick ut med. Du behöver ha gått ut gymnasiet i år eller förra året. Du får gärna också berätta om dig själv, dina intressen och vad du är intresserad av att jobba med. Bengt återkopplar till dig inom några dagar. Om du passar för något av våra jobb kommer du sättas i kontakt med arbetsplatsen, som avgör om du blir anställd.

Vi anställer löpande så om du är intresserad ska du höra av dig på en gång. Mejla eller ring så fort du kan!