2019-01-25

Ny rektor till Frejaskolan

Nu är det klart att Peter Forsberg blir ny rektor på Frejaskolan. Peter ser fram emot arbetet, där han kommer lägga stor vikt vid att arbeta för att skapa ett gott samarbete med kollegor och elever.

− Jag är nyfiken på att snart få lära känna och samarbeta med Frejaskolans medarbetare, elever och vårdnadshavare. Jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om Frejaskolan och att bidra till att utveckla verksamheten tillsammans med dem.

Peter har en bakgrund som lärare i idrott och matematik och har 16 års erfarenhet från arbete som skolledare i olika befattningar – och på olika nivåer i skolsystemet – både i fristående skola och kommunalt. Han framhåller att hans medarbetare bidragit till Peters erfarenheter och till lärandet i rollen som rektor.

− Min ambition är att använda den samlade kompetens, erfarenhet och engagemang som redan finns och använda det som grund för att lära oss mer, både som individer, kollegialt och som organisation. Det lärandet kommer i förlängningen att gynna elevernas välbefinnande, lärande och utveckling.

Peter Forsberg tillträder sin tjänst den 23e april.

Senast publicerad 2019-01-25