2021-03-26
Earth hour 2021

Var med och uppmärksamma Earth Hour 2021

Lördagen 27 mars 20:30 - 21:30 är det dags för Earth Hour - världens största miljömanifestation!

Årets tema är "Släck för vår enda planet”. När klimatförändringarna fortsätter att öka och den biologiska mångfalden drastiskt dalar, måste vi sätta fokus på att prioritera och ta hand om vårt enda hem – planeten. Läs mer på Värdsnaturfondens webbplats, se relaterad information.

Gnesta kommun är tillsammans med andra svenska kommuner med och deltar i manifestationen genom denna information på våra sociala medier. Att samlas till en gemensam manifestation får avstå på grund av pågående pandemi.

Alla kan vara med!

Var med och visa att du värnar om jordens resurser! Släck lyset klockan 20:30-21:30 lördag 27 mars. Genom att släcka lyset en timme skickar privatpersoner, företag och organisationer en signal till världens beslutsfattare om att agera i klimatfrågan.

Det finns inga formella kriterier för att medverka – det är upp till var och en vad man vill göra. Det är sällsynt att vi i dagens samhälle stannar upp och reflekterar över hur mycket resurser vi använder och hur vi lever våra liv. Earth Hour är ett tillfälle för det!

Trevlig Earth Hour