Kontakta oss!

För dig som invånare ska det vara enkelt att komma i kontakt med kommunen och få den hjälp och information du behöver. Därför har vi flera vägar du kan nå oss på.

Skriv till oss

Skicka e-post, använd några av våra e-tjänster eller skicka ett brev med posten. Skickar du e-post svarar vi inom 48 timmar. Du kan välja att skriva till gnesta.kommun@gnesta.se eller någon av de mejladresser vi presenterar här på webbplatsen. Du kan också skriva till någon som arbetar i kommunen genom att skriva hens namn med följande upplägg: förnamn.efternamn@gnesta.se.
Vill du skriva till oss med hjälp av ett kontaktformulär använder du länken under relaterad info.
Vill du skriva ett brev och skicka med posten hittar du postadress i kontaktinformation.

Ring oss

När du ringer till kommunens gemensamma nummer kommer du till kommunens växel. Du blir då vidarekopplad till rätt person inom kommunen. Vissa verksamheter har direktnummer som du hittar här på webben. Ofta har de verksamheterna speciella telefontider. Exempel är socialtjänsten, ungdomsmottagningen och tekniska kundtjänsten.

Besök oss

Till kommunens medborgarkontor kan du gå om du vill ha personlig service utan att boka tid. Här får du hjälp med alla typer av frågor om kommunen och myndighetssverige.
I kommunhusets reception kan du, förutom att bli hänvisad till rätt person i kommunhuset också lämna post till kommunen och lämna synpunkter.

Senast publicerad 2019-01-23