2017-03-28

Påminnelse: Dags att söka feriearbete i Gnesta kommun!

Gnesta kommun erbjuder nu ungdomar feriepraktik inom kommunens verksamheter såsom området inom funktionsnedsättningar, äldreomsorg, förskola, fritidshem, gatu-och parkarbete, bibliotek och medborgarkontor. I år finns det även platser inom marknadsföring samt bad och gym. Vår ambition i år är att erbjuda 85 feriepraktikplatser vilket är fler än någonsin förr!

Information om arbetet

Som feriearbetare får du möjlighet att gå bredvid en anställd inom kommunen och pröva på ett yrke under en begränsad tid. Det är en bra möjlighet att få en inblick i hur det är att arbeta inom några av våra verksamhetsområden och bli inspirerad till ditt framtida yrkesval. Är du nyfiken och vill veta mer om de olika verksamhetsområdena där vi erbjuder feriearbete? Surfa då in här på vår webbplats.länk till annan webbplats

Sommaren är indelad i två perioder och du kan få feriearbete under en av dessa perioder.

  • Period 1: 19 juni - 7 juli v. 25, 26, 27. Midsommarafton är man ledig men arbetstiden arbetas in.
  • Period 2: 17 juli - 4 augusti v. 29, 30, 31.

Du jobbar totalt 90 timmar, ca 30 timmar/vecka men arbetstiden kan variera. Lönen är 65 kr/timme. Semesterersättning tillkommer. Sista ansökningsdag är tisdagen den 25 april 2017 och du får svar på din ansökan från och med vecka 20.

Feriearbeta med marknadsföring

Du kommer att få vara med och marknadsföra Gnesta kommun som en trevlig plats att leva i. Vi söker dig som har ett brinnande intresse av att lära dig mer om marknadsföring. Du kanske redan pluggar eller ska plugga det på gymnasiet? Du har lite kunskaper inom fotografering samt är van vid sociala medier och gillar att skriva. Filmkunskaper värderas då det kommer att ingå som en del av marknadsföringen (exempelvis på Youtube). Vi söker två feriepraktikanter. Intervjuer för dessa platser kommer att ske.

Feriearbete med bad & gym

Vi söker dig som har ett intresse för hälsa och friskvård. Du kommer bland annat ge stöd och service till våra gäster så det är viktigt att du har ett trevligt bemötande och tycker det är roligt med service. Vi söker en feriepraktikant. Intervjuer för denna plats kommer att ske.

Feriepraktik: Spela musik och dansa i sommar

 

Här kan du läsa allt om de åtta feriepraktikplatsernalänk till annan webbplats.

Hur gör jag för att söka?

Du som är född 2000 och 2001 samt mantalsskriven i Gnesta kommun är varmt välkommen att skicka in din ansökan med fullständigt personnummer (totalt tio siffror) namn, postadress, telefonnummer samt en e-postadress så att vi kan nå dig. Berätta också kort om vad du är intresserad av och vilken period som passar bäst för dig att jobba. Vi gör vårt bästa för att tillgodose allas önskemål i den mån det går. Din ansökan skickar du via e-post till Sara Karlsson här eller via brev till:
Gnesta Kommun
Sara Karlsson
Västra Storgatan 15
646 80 Gnesta
OBS! Märk ditt kuvert med ”Feriepraktik”. Har du ytterligare frågor går det bra att kontakta Sara Karlsson direkt på tel: 0158-275 673 (vardagar klockan 08.00-12.00)

Sista ansökningsdag är tisdagen den 25 april 2017.

Vi ser fram emot din ansökan!

Senast publicerad 2017-03-28