Sommarvikarier sökes till äldreomsorgen

Om arbetsplatsen

Gnesta kommuns äldreomsorg omfattas av hemtjänst, särskilda boenden, korttidsboende och demensdagvård. Nu söker vi semestervikarier till sommaren 2022 så att vår ordinarie fantastiska omvårdnadspersonal får sin välbehövliga semester.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna inom äldreomsorgen är varierande och innebär att utifrån individuella genomförandeplaner tillgodose våra äldres behov av daglig vård och omsorg och med respekt och hänsyn skapa en trygg och meningsfull tillvaro. Det kan handla om hjälp med personlig hygien, av- och påklädning, läkemedelshantering, hjälp med måltider, städning, tvätt samt sociala aktiviteter. Det innebär även kontakter med anhöriga, sjukvårdspersonal samt social dokumentation. Inom hemtjänsten innebär det även inköp och ledsagning vid exempelvis läkarbesök.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska eller har annan lämplig omvårdnadsutbildning alternativt arbetslivserfarenhet från vård och omsorg. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av demensvård. Vi lägger dock stor vikt vid personlig lämplighet och värderar din förmåga att ge människor stöd och hjälp och att du är genuint omtänksam, engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Du måste ha fyllt 18 år. Du behärskar svenska både muntligt och skriftligt och du bör ha god datorvana då vi arbetar med elektronisk dokumentation. För arbete i hemtjänsten är körkort B ett krav.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2022-02-27
Ansök senast
2022-06-14

Upplysningar

 • Anders Hallinder
  Enhetschef Strandhagen
  Telefon: 0158-275 155
  E-post: Anders Hallinder
 • Monica Petersson
  Enhetschef Ekhagen och Björnlunda hemtjänst
  Telefon: 0158-275 300
  E-post: Monica Petersson
 • Monica Persson
  Enhetschef Hälso- och sjukvård samt Kortvård
  Telefon: 0158-275 518
  E-post: Monica Persson
 • Åsa Hjalmarsson
  Enhetschef Gnesta hemtjänst
  Telefon: 0158-275 331
  E-post: Åsa Hjalmarsson

Ansökan

Referensnummer
A1096942 Ansök

Övrig information

Arbetstiden är schemalagd dag, kväll, helg och i vissa fall natt. Ange i ditt personliga brev till vilken eller vilka enheter du söker till: Strandhagens äldreboende, Ekhagens äldreboende, Kortvården, Strandhagens brygga, Gnesta hemtjänst eller Björnlunda hemtjänst. Semesterperioden sträcker sig mellan mitten av juni till mitten av augusti. Kan du arbeta under hela perioden är det en stor fördel. Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kommer att ske löpande under annonseringstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan. Kontakter från annonserings- och rekryteringsföretag undanbedes.