Timvikarier till Frejaskolan

Om arbetsplatsen

I Gnesta kommun är vi 850 medarbetare som arbetar engagerat med att ge våra invånare och besökare bästa möjliga service. Hos oss är du med och bygger en attraktiv kommun där dialog, öppenhet och gott bemötande genomsyrar organisationen. Du är varmt välkommen att bli en av oss. Tjänsten är placerad på barn- och utbildningsförvaltningen. Vi bedriver lagstadgad verksamhet i form av förskola, grundskola, grundsärskola och elevhälsa. Inom förvaltningens ansvarsområde finns dessutom kulturskola, fritidsgårdsverksamhet, öppen förskola och kommunens kostenhet. Förvaltningen arbetar på uppdrag av barn- och utbildningsnämnden.

Arbetsuppgifter

Som timvikarie ingår du i vår interna vikariepool. I de lägre årskurserna arbetar du som klasslärare, medan du i de högre årskurserna arbetar som lärarvikarie i olika ämnen.

Kvalifikationer

Vi utgår ifrån att du behärskar svenska i tal och skrift och har minst en 3-årig gymnasieutbildning. Du bör kunna ställa upp med kort varsel när så behövs. Det är viktigt att du känner dig bekväm med att ensam leda klassens arbete under en hel skoldag. Som person är du nyfiken och flexibel och har lätt för att samarbeta med både elever och personal. Att du är punktlig är ett krav. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av arbete inom skola. Innan anställningen påbörjas ska du ha uppvisat ett utdrag ur belastningsregistret. Uppge i din ansökan vilka stadier eller ämnen du helst vikarierar i.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Timavlönad
Publicerad
2022-08-03
Ansök senast
2023-06-01

Upplysningar

 • Patrik Göransson
  Biträdande rektor Frejaskolan
  Telefon: 0158 – 275 215
  E-post: Patrik Göransson
 • Annika Nelander
  Biträdande rektor Frejaskolan
  Telefon: 0158 - 275 940
  E-post: Annika Nelander
 • Kommunal
  Fackexpedition
  Telefon: 010 442 87 10
  E-post: Kommunal

Ansökan

Referensnummer
A1047729 - Kopia Ansök

Övrig information

Vi rekryterar löpande och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden går ut. Ansök därför redan idag! Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Gnesta kommun har tagit ställning till kanaler och marknadsföring för rekrytering. Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.