2022-05-31
Kommunens tält på Gnestadagen 2019

Möt oss på Gnestadagen

Äntligen arrangeras Gnestadagen igen. Efter två års uppehåll så finns vi i kommunen på plats för att träffa Gnestaborna i vårt kommuntält.

Du hittar kommunens tält utanför kommunhuset. Vi finns på plats för att träffa dig och andra invånare och besökare i kommunen. Kom och berätta om dina tankar och synpunkter om kommunen och lyssna på oss när vi berättar kommunens verksamhet.

Under dagen kan du träffa medarbetare från kommunens olika verksamheter och förtroendevalda.

Du kan träffa medarbetare från socialförvaltningen och prata om saker som till exempel vuxenutbildningens kurser och utbildningar, familjecentralen eller, ungdomsmottagningen.

Utbildningsförvaltningen har medarbetare på plats som arbetar med rastverksamhet och rörelse i skolan, kostverksamheten och öppna förskolan.

Är du mer nyfiken på samhällsplanering och hur kommunen jobbar med tekniska frågor har du möjlighet att samtala med samhällsbyggnadsförvaltningens medarbetare.

Vi berättar också om hur kommunen arbetar med säkerhet och beredskap. Intill kommens tält hittar du också den nystartade Frivilliga Resursgruppen (FRG) som informerar om krisberedskap och hur du kan hjälpa till vid en kris.

Lämna bilen hemma

Flera av vägarna i centrala Gnesta är delvis eller helt avstängda på lördag. Det gör att det blir svårt att komma fram med bil. Lämna därför bilen hemma.

Observera också att busshållplatsen framför kommunhuset flyttas till en temporär busshållplats bakom Ica. Planera din resa på Sörmlandstrafikens webbplats Länk till annan webbplats.

Välkommen!