2022-01-19
Sms där det står: Smittspridningen av covid-19 ökar. Tack för att du håller avstånd, jobbar hemifrån när du kan och testar dig vid symtom. Ta hand om dig! Vänligen Gnesta kommun

Sms om smittspridningen

Smittspridningen i samhället ökar kraftigt. Därför skickar Gnesta kommun idag, 19 januari, ett sms till invånare där vi påminner om rekommendationerna.

I sms:et till invånarna står det:

”Smittspridningen av covid-19 ökar. Tack för att du håller avstånd, jobbar hemifrån när du kan och testar dig vid symtom. Ta hand om dig! Vänligen Gnesta kommun”

Sms:et är en påminnelse om det allvarliga läget vi har i samhället just nu och vikten av att vi fortsätter att följa rekommendationerna.

Ansträngt läge

I hela samhället stiger antal konstaterade fall. Detta gör att vi har ett ansträngt personalläge inom vård, omsorg, skola och andra viktiga samhällsfunktioner.

Vi är alla trötta på pandemin och att "hålla i och hålla ut". Men de viktigaste råden är fortfarande att vaccinera dig om du kan och stanna hemma och testa dig vid symtom. Tack för att du hjälper till att bromsa smittspridningen!