2021-04-29
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Byte av servisventil på Målargatan klart

Vid kl 10.25, torsdagen den 29 april, var VA-enheten färdiga med arbetet att byta en servisventil på VA-ledningsnätet på Målargatan. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när vattnet är tillbaka, kan det vara missfärgat och innehålla luft. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2021-04-28 kl 14.10

Torsdagen den 29 april ska VA-enheten byta en servisventil på VA-ledningsnätet på Målargatan. I samband med arbetet blir vissa fastigheter utan vatten.

Arbetet påbörjas kl 08.00 och beräknas vara klart senast under torsdagen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan vi påbörjar arbetet med bytet av servisventilen. VA-enheten kommer inte att ställa ut dricksvattentank.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När arbetet är klart och vattnet kommer tillbaka, kan det vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.