2020-02-12
Tecknad bild på vägarbetsskylt med gul bakgrund

Framkomlighet Mariefredsvägen

Senast torsdagen den 13 februari kommer det att vara full framkomlighet på Mariefredsvägen igen, mellan viadukten och cirkulationsplatsen vid Frönäs.

Arbetet med att laga vattenläckan på Mariefredsvägen, mellan viadukten och cirkulationsplatsen vid Frönäs, var klart under förmiddagen idag, onsdag 12 februari. Det återstår nu att fylla igen hålet efter grävningsarbetet. De två fastigheterna, som blev utan vatten i samband med lagningsarbetet, ska nu ha vatten igen.

Publicerat 2020-02-11 klockan 08:14

Tisdagen den 11 februari kommer det att vara begränsad framkomlighet på Mariefredsvägen, mellan viadukten och cirkulationsplatsen vid Frönäs. VA-enheten ska laga en vattenläcka på Mariefredsvägen. I samband med lagningsarbetet kommer två fastigheter att bli utan vatten. En vattentank är utställd vid Bergåkravägen 5.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.