2020-03-31
Tecknad bild med gul bakgrund på vattenkran med tre vattendroppar

Underhållsarbete på Lönnvägen i Stjärnhov

Onsdagen den 1 april ska VA-enheten utföra underhållsarbete på VA-ledningsnätet på Lönnvägen i Stjärnhov. Vissa fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Vattnet stängs av till berörda fastigheter kl 08.00 på morgonen. Vi har skickat sms till berörda fastigheter. Arbetet beräknas vara klart under onsdagen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten samt stäng dina ventiler runt vattenmätaren innan vattnet stängs av.

Publicerat 2020-03-24 kl 12.06

Onsdagen den 25 mars ska VA-enheten laga en vattenläcka på Lönnvägen i Stjärnhov. Vissa fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Vattnet stängs av till berörda fastigheter kl 08.00 på morgonen, onsdag 25 mars. Arbetet med att laga läckan beräknas vara klart under onsdagen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten samt stäng dina ventiler runt vattenmätaren innan vattnet stängs av.

Sms om driftstörning till berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att få avstängt vatten i samband med lagningsarbetet.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta Servicecenter, se kontaktinformation.