2020-09-24
Tecknad bild på kran med tre vattendroppar med röd bakgrund

VA-arbetet i Björnlunda är klart

Torsdagen den 24 september vid kl 11.40 har VA-enheten slutfört arbetet med att byta en servisventil på vattenledningsnätet vid Ekvägen 3. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

När vattnet nu är tillbaka kan det vara missfärgat till en början. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2020-09-23 kl 14.02

Torsdagen den 24 september ska VA-enheten byta en servisventil på vattenledningsnätet vid Ekvägen 3. I samband med arbetet kommer ett fåtal fasigheter att bli utan vatten.

Arbetet påbörjas torsdagen den 24 september kl 07.00 och beräknas vara klart under samma dag. Vattnet stängs av kl 09.30.

Fem fastigheter kommer att bli helt utan vatten i samband med arbetet. Övriga fastigheter i Björnlunda, norr om järnvägen (på samma sida som busstationen) kan uppleva dåligt tryck på vattnet och det kan också stundtals försvinna. Fyll gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan arbetet startar.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart och vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.