2019-10-31
Tecknad bild med grön bakgrund på vattendroppar

Vattenläckan i Björnlunda är lagad

Vid kl 11.50, torsdagen den 31 oktober, var vattenläckan på Korsbacksvägen lagad. Alla fastigheter har nu vatten igen.

Publicerat 2019-10-31 kl 10.01

Vattnet är tillbaka för alla fastigheter utom Korsbacksvägen 17. Lagningsarbete pågår.

Publicerat 2019-10-30 kl 15.05

När vattnet nu tillfälligt är tillbaka kan det vara missfärgat. Vattentankarna är utställda. Tappa gärna upp vatten för morgondagens dagsbehov redan ikväll.

Vi har nu skickat ut sms till de fastigheter som berörs av lagningsarbetet, bland andra Kvarnvägen, Lokalvägen, Byvägen, Korsbacksvägen, området kring Oxelvägen och Flädervägen samt fastigheter i området kring skolan.

Publicerat 2019-10-30 kl 13.48

Onsdagen den 30 oktober har vi en vattenläcka i Björnlunda på Korsbacksvägen. Vattenläckan kommar att lagas under torsdagen den 31 oktober.

Vattnet har varit avstängt till en hel del fastigheter i Björnlunda under förmiddagen och tidig eftermiddag onsdagen den 30 oktober, det kommer dock att släppas på igen under eftermiddagen då lagningsarbetet startar först torsdag morgon. 

Vissa fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

En vattentank kommer inför lagningsarbetet att ställas ut vid skolan i Björnlunda och ytterligare en vattentank ställs vid Korsbacksvägen.

Sms om driftstörning till berörda fastigheter

Efter klockan 15.00, onsdagen den 30 oktober, kommer vi att skicka sms till de fastigheter som kommer att få avstängt vatten i samband med lagningsarbetet.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta den Servicecenter, se kontaktinformation.

Senast publicerad 2019-10-31