2019-07-15
Tecknad bild med grön bakgrund på kran med en vattendroppe

Vattenläckan i Björnlunda lagad

Vid kl 12.50, måndagen den 15 juli, var vattenläckan i Björnlunda utmed gång- och cykelbanan, som går från lekplatsen bort till kyrkan och skolan, lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

När vattnet nu är tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vattentankarna står kvar till tisdag morgon.

Publicerat 2019-07-15 kl. 09:08

Måndagen den 15 juli har vi en vattenläcka i Björnlunda utmed gång- och cykelbanan som går från lekplatsen bort till kyrkan och skolan. En del fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Arbetet med att laga vattenläckan pågår och vi beräknar att vara klara under dagen. Vattnet kommer att stängas av klockan 10.00. 

En vattentank står vid skolan i Björnlunda och ytterligare en vattentank ställs ut kl 11.00 vid kyrkan.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta den Servicecenter, se kontaktinformation.

Senast publicerad 2019-07-15