2019-07-30
Tecknad bild med grön bakgrund på kran med en vattendroppe

Vattenläckan i Björnlunda lagad

Vid kl 10.30, tisdagen den 30 juli, var vattenläckan i höjd med pumpstationen utmed gång- och cykelbanan, som går från lekparken och upp mot kyrkan, lagad. Alla fastigheter ska inom kort ha vatten igen.

Nu när vattnet är på väg tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vattentankarna står kvar tills onsdag morgon.

Publicerat 2019-07-30 kl 08.57

Tisdagen den 30 juli har vi en vattenläcka i Björnlunda i höjd med pumpstationen utmed gång- och cykelbanan, som går från lekparken och upp mot kyrkan. Vissa fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Arbetet med att laga vattenläckan pågår och vi beräknar att vara klara under dagen. Vattnet kommer att stängas av runt kl 09.00. 

En vattentank står vid skolan i Björnlunda och ytterligare en vattentank står lekplatsen vid Sjöliden.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta den Servicecenter, se kontaktinformation.

Senast publicerad 2019-07-30