2023-02-24
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan i Björnlunda lagad

Morgonens vattenläcka var lagad runt kl 13.00 och vi har släppt på vattnet. Alla fastigheter i Björnlunda ska ha vatten igen.

Nu när vattnet är tillbaka kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Dessa problem kan kvarstå ett tag under fredagseftermiddagen och kvällen.

Vanligtvis hjälper det oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen, idag kommer det dock att ta längre tid, innan missfärgningen försvunnit.

Publicerat 2023-02-24 kl 08.23

Fredagen den 24 februari har vi en akut vattenläcka i Björnlunda. Det är ett rörbrott på ledningen mellan lågreservoaren och samhället. Alla fastigheter i Björnlunda kommer att bli utan vatten.

Lagningsarbete pågår och vi beräknar att det ska vara klart under dagen.

Vattnet kommer att stängas av runt kl 09.00. Tappa gärna upp ditt dagsbehov redan nu.

Sms om driftstörning till berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att bli berörda av arbetet.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta Servicecenter, se kontaktinformation.