2021-02-20
Tecknad bild på tre vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan i Stjärnhov är lagad

Vid kl 14.50, lördagen den 20 februari, var vattenläckan i Stjärnhov lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när vattnet är tillbaka kan det till en början vara missfärgat och ledningarna innehålla luft. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2021-02-19 kl 18.50

Vid kl 18.45, fredagen den 19 februari, hade VA-enheten lokaliserat en vattenläcka i Stjärnhov. I samband med lagningsarbetet kommer ett flertal fastigheter att bli utan vatten.

VA-enheten kommer att påbörja lagningsarbetet runt kl 08.00, lördagen den 20 februari.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan dess, inga vattentankar kommer att ställas ut.

Publicerat 2021-02-19 kl 13.55

Fredagen den 19 februari påbörjar VA-enheten arbete med att söka efter en vattenläcka på ledningsnätet i Stjärnhov. Det innebär att leveransen av dricksvatten kommer att påverkas.

Arbetet kan komma att utföras även under lördag och söndag, 20-21 februari, och kommer innebära kortare avbrott i vattenleveransen. Det gäller de fastigheter i Stjärnhov, norr om järnvägen, som har kommunalt vatten.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.