2021-12-22
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan lagad på Östra Storgatan

Runt kl 10.30, onsdagen den 22 december, var vattenläckan lagad på Östra Storgatan. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Återfyllning efter grävarbetet kvarstår och beräknas vara klart senast torsdagen den 23 december.

Publicerat 2021-12-21 kl 10.40

Onsdagen den 22 december ska vi laga en vattenläcka på Östra Storgatan i Gnesta, mellan Dalgatan och Skillingagatan. I samband med lagningsarbetet kommer ett antal fastigheter att bli utan vatten.

Vattnet kommer att stängas av till berörda fastigheter kl 08.00 på morgonen, onsdagen den 22 december, då vi ska laga läckan. Arbetet beräknas vara klart under dagen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan vi stänger av vattnet, gärna redan ikväll, tisdagen den 21 december. Ingen vattentank kommer att ställas ut.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.