2022-01-18
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan lagad på Ringvägen i Gnesta

Runt kl 14.20, tisdagen den 18 januari, var vattenläckan lagad på Ringvägen i Gnesta. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vattentanken står kvar vid korsningen Backgatan - Tallgatan till onsdag morgon.

Publicerat 2022-01-18 kl 12.00

Vi utökar avstängningsområdet i samband med lagningsarbetet av vattenläckan på Ringvägen. Berörda fastigheter ska ha fått information genom sms.

Publicerat 2022-01-18 kl 08.21

Tisdagen den 18 januari har vi en vattenläcka på Ringvägen i Gnesta. I samband med lagningsarbetet kommer ett antal fastigheter att bli utan vatten.

Vattnet kommer att stängas av till berörda fastigheter under morgonen/förmiddagen, då vi ska laga läckan. Arbetet beräknas vara klart under dagen.

En vattentank kommer att ställas ut vid korsningen Backgatan - Tallgatan. Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan vi stänger av vattnet.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.