2021-03-26
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan lagad på Värmlandsbergsgatan

Strax innan kl 12.00, fredagen den 26 mars, var vattenläckan i höjd med Värmlandsbergsgatan 4 lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när vattnet är tillbaka kan det till en början vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2021-03-25 kl 11.39

Torsdagen den 25 mars har vi en vattenläcka i höjd med Värmlandsbergsgatan 4. I samband med lagningsarbetet kommer ett fåtal fastigheter att bli utan vatten.

Lagningsarbetet startar på morgonen, fredagen den 26 mars, och beräknas vara klart under dagen. Vattnet kommer att stängas av till berörda fastigheter tidigast kl 07.00 på fredagsmorgonen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten innan vattnet stängs av, då vi inte kommer att ställa ut en vattentank.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.