2021-12-27
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan lagad på Värmlandsbergsgatan

Strax efter kl 11.00, måndagen den 27 december, var vattenläckan lagad på Värmlandsbergsgatan i Gnesta. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2021-12-23 kl 10.11

Måndagen den 27 december ska vi laga en vattenläcka på Värmlandsbergsgatan i Gnesta. I samband med lagningsarbetet kommer fem fastigheter att bli utan vatten.

Redan under söndagen den 26 december kommer vi att börja tjältina genom att kola i höjd med Värmlandsbergsgatan 4. Detta för att vi ska kunna gräva i marken och laga vattenläckan under måndagen.

Vattnet kommer att stängas av till berörda fastigheter under dagen på måndagen. Arbetet beräknas vara klart under dagen.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten redan på söndagskvällen den 26 december. Ingen vattentank kommer att ställas ut i samband med arbetet.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.