2020-06-24
Tecknad bild på kran med tre vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan på Björkvägen lagad

Runt kl 14.00 var vattenläckan i höjd med Björkvägen 21-22 i Björnlunda lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

 

När vattnet nu är tillbaka kan det vara missfärgat, spola i kranarna 10-15 minuter för att få bort missfärgningen. Samla gärna upp vattnet i behållare för att använda det till bevattning.

Publicerat 2020-06-23 kl 15.37

Tisdagen den 23 juni har vi en vattenläcka i höjd med Björkvägen 21-22 i Björnlunda. I samband med lagningsarbetet kommer ett fåtal fastigheter att bli utan vatten.

Lagningsarbetet påbörjas under förmiddagen, onsdag 24 juni, och beräknas vara klart under dagen. Vattnet stängs av till 6 stycken fastigheter tidigast kl 9 under onsdagen den 24 juni.

VA-enheten kommer inte att ställa ut en vattentank i samband med lagningsarbetet. Fyll gärna upp dagsbehovet av vatten innan kl 9 på onsdagen.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart och vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.