2022-02-17
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan på Bygdevägen lagad

Runt kl 14.45 under torsdagen den 17 februari, var vattenläckan på Bygdevägen i Gnesta lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Återfyllnad efter grävningsarbetet påbörjas under fredagen den 18 februari.

Publicerat 2022-02-16 kl 15:18

Lagningsarbetet av vattenläckan på Bygdevägen kommer att fortsätta under torsdagen den 17 februari.

VA-enheten kommer att släppa på vattnet för fastigheterna innan kl 16.00, onsdagen den 16 februari.

Vattnet kommer sedan att stängas av igen tidigt på morgonen, torsdagen den 17 februari, då lagningsarbetet fortsätter.

Publicerat 2022-02-15 kl 15.39

Tisdagen den 15 februari har vi en vattenläcka på Bygdevägen i Gnesta. I samband med lagningsarbetet kommer ett fåtal fastigheter att bli utan vatten.

Arbetet med att lokalisera exakt vart vattenläckan på Bygdevägen är, kommer att påbörjas på morgonen, onsdagen den 16 februari.

När vattenläckan är lokaliserad kommer vattnet att stängas av till berörda fastigheter under dagen, då vi ska laga läckan. Arbetet beräknas vara klart under onsdagen.

En vattentank kommer att ställas ut på mitten av Bygdevägen innan vattnet stängs av. Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten redan under kvällen, tisdagen den 15 februari.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.