2019-09-03
Tecknad bild på droppar med grön bakgrund

Vattenläckan på Nyblinstigen lagad

Vid kl 14.00, tisdagen den 3 september, var ledningen på Nyblinstigen lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när vattnet är tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vattentankarna, vid korsningen Tingshusgatan/Åsgatan samt korsningen Nyblinstigen/Dagagatan, står kvar till onsdag morgon den 4 september.

Publicerat 2019-09-02 kl. 16.01

Måndagen den 2 september har vi läckage på en vattenledning på Nyblinstigen. Lagningsarbetet kommer att starta under förmiddagen, tisdagen den 3 september, och i samband med det blir en del fastigheter utan vatten. Arbetet med att laga vattenläckan beräknas vara klart senast under tisdagen den 3 september. I samband med arbetet kan det bli begränsad framkomlighet.

Vi har skickat sms om driftstörningen till de fastigheter som berörs av vattenläckan. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

Vattentank ställs ut senast kl 09.30, tisdagen den 3 september, i korsningen Tingshusgatan/Åsgatan samt korsningen Nyblinstigen/Dagagatan.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta den Servicecenter, se kontaktinformation.

Senast publicerad 2019-09-03