2021-03-04
Tre tecknade svarta vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckan på Solåkravägen lagad

Vid kl 10.40, torsdagen den 4 mars, var vattenläckan på Solåkravägen lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Nu när vattnet tillfälligt är tillbaka kan det vara missfärgat till en början. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2021-03-03 kl 16:45

Vid kl 16.40, onsdagen den 3 mars, har VA-enheten släppt på vattnet till fastighetern utmed Bergåkravägen - Solåkravägen. Lagningsarbetet startar igen tidigt på morgonen, torsdag 4 mars, och vattnet kommer då att stängas av igen

Nu när vattnet tillfälligt är tillbaka för kvällen och natten kan det vara missfärgat till en början. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Passa gärna på att tappa upp ditt dagsbehov av vatten inför det fortsatta lagningsarbetet, som startar igen tidigt på torsdag morgon, den 4 mars.

Publicerat 2021-03-03 kl 14.40

Va-enheten kommer att ställa ut en vattentank vid korsningen Bergåkravägen - Solåkravägen.

Publicerat 2021-03-03 kl 08.34

Onsdag 3 mars har vi en vattenläcka på Solåkravägen i Gnesta. I samband med lagningsarbetet kommer fastigheter utmed Solåkravägen och Bergåkravägen att bli utan vatten.

Vattnet kommer att stängas av under onsdag förmiddag. Lagningsarbetet påbörjas inom kort och beräknas vara klart under onsdag 3 mars.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten snarast.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.