2022-06-07
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläcka på Mariefredsvägen i lagad

Strax efter kl 13.00, tisdagen den 7 juni, var vattenläckan lagad på Mariefredsvägen i Gnesta. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Uppdatering 7 juni klockan 13.20: Nu när arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarn i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Nyhet 7 juni 11:45: Tisdagen den 7 juni har vi en vattenläcka på Mariefredsvägen i Gnesta. I samband med lagningsarbetet kommer ett fåtal fastigheter att blir utan vatten.

Vattnet har stängts av till berörda fastigheter runt kl 11.45, då vi ska laga läckan. Arbetet beräknas vara klart under dagen.

Berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som kommer att beröras av detta. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När arbetet är klart kan vattnet vara missfärgat. Det hjälper oftast att spola i kranarna i 10-15 minuter för att få bort missfärgningen.

Vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta medför.