2019-07-12
Bild på kran med vattendroppe

Vattenläckan på Orrvägen lagad

Tidigt på fredagsmorgonen, 12 juli, var vattenläckan på Orrvägen i Stjärnhov lagad. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

När vattnet nu är tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Publicerat 2019-07-11 kl. 09.01 

Torsdagen den 11 juli har vi en vattenläcka på Orrvägen i Stjärnhov. Flera fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Arbetet med att laga vattenläckan pågår och beräknas vara klart senast under dagen. I samband med arbetet kan det bli begränsad framkomlighet. Vissa fastigheter i Stjärnhov, som inte direkt berörs av avstängningen, kan ha dåligt tryck på vattnet.

Vi har skickat sms om driftstörningen till de fastigheter som berörs av vattenläckan. Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

Vattentank ställs ut kl 11.00 vid korsningen Orrvägen - Fasanvägen.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat och ha dåligt tryck. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta Servicecenter, se kontaktinformation.

Senast publicerad 2019-07-12