2021-02-23
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattenläckor Östra Storgatan lagade

Vid kl 18.00, tisdagen den 23 februari, var båda vattenläckorna på Östra Storgatan lagade. Alla fastigheter ska ha vatten igen.

Publicerat 2021-02-23 kl 15.30

Vi har varit tvungna att utöka avstägningsområdet i samband med lagningsarbetet av vattenläckorna under eftermiddagen tisdagen den 23 februari. VA-enheten kommer att ställa ut ytterligare en vattentank vid Skolgatan - Mosebacke - Högbovägen.

Publicerat 2021-02-22 kl 16.12

Måndagen den 22 februari har vi två stycken vattenläckor på Östra Storgatan i Gnesta, mellan Snäckgatan och Bryggeriholmen. Ett flertal fastigheter kommer att bli utan vatten i samband med lagningsarbetet.

Arbetet med att laga vattenläckorna påbörjas under morgonen/förmiddagen, tisdagen den 23 februari.

En vattentank ställs ut vid Stenstagatan 10-12 under tisdag morgon/förmiddag, innan vi stänger av vattnet. Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten redan ikväll, måndag 22 februari.

Begränsad framkomlighet

I samband med lagningsarbetet blir det också begränsad framkomlighet på Östra Storgatan.

Sms om driftstörning till berörda fastigheter

Vi har skickat sms till de fastigheter som har avstängt vatten i samband med lagningsarbetet.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad info.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta Servicecenter, se kontaktinformation.