2022-10-11
Tre tecknade vattendroppar med grön bakgrund

Vattnet tillbaka på Margretedalsvägen

Runt klockan 12.00, tisdagen den 11 oktober, var arbetet klart med att byta en ventil på ledningsnätet på Margretedalsvägen. Fastigheten Margretedalsvägen 9 ska ha vatten igen.

Uppdatering 11 oktober klockan 13.00: Nu när vattnet är tillbaka igen kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Nyhet 10 oktober 14:46: Tisdagen den 11 oktober kommer det att bli avbrott i vattenleveransen till Margetedalsvägen 9. Avbrottet beror på att vi ska byta en ventil på ledningsnätet på Margretedalsvägen. Vi kommer att stänga av vattnet runt kl 09.00. Vattnet kommer att vara avstängt tills arbetet är klart.

Tappa gärna upp ditt dagsbehov av vatten redan måndag kväll, eller tidigt tisdag morgon.

Sms om driftstörning till berörda fastigheter

Vi har skickat sms till fastigheten som kommer att bli berörd av arbetet.

Fick du inte ett sms om driftstörningen? Gå in och registrera ditt mobilnummer eller din e-postadress för att i framtiden ta emot sms. För att komma till registreringen, se relaterad information.

När vattnet kommer tillbaka kan det vara missfärgat, ha dåligt tryck och det kan också finnas luft i ledningarna. Det hjälper oftast att spola 10-15 minuter i kranarna för att få bort missfärgningen.

Vill du komma i kontakt med oss angående detta, vänligen kontakta Servicecenter, se kontaktinformation.