Gymnasieskola och vuxenutbildning

Under delar av vårterminen har gymnasieverksamheten och vuxenutbildningen bedrivits på distans i stora delar. Från och med höstterminen bedrivs undervisningen åter på plats i skolans lokaler. För att minimera risken för smittspridning genomförs stora delar av undervisningen individuellt eller i små grupper. Vid förändringar tas kontakt direkt med eleverna.

Fortsatt gäller att du ska stanna hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Alla som haft symtom ska vara friska i två dygn innan de kommer till skolan.

Hur påverkas mina studier på Komvux?

Undervisningen bedrivs åter på plats i skolans lokaler. Observera att Komvux lokaler enbart är öppna för elever och inbokade möten och samtal.

Vid frågor kan du kontakta rektor Helene Pettersson via mejl: helene.pettersson@gnesta.se.

Vad gäller för mig som studerar på Åsbacka?

Undervisningen bedrivs åter på plats i skolans lokaler. För att minimera risken för smittspridning genomförs stora delar av undervisningen individuellt eller i små grupper. Vid förändringar tas kontakt direkt med eleverna.

Fortsatt gäller att du ska stanna hemma om du känner dig sjuk med snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symtom. Alla som uppvisar symtom ska vara friska i två dygn innan de kommer till skolan.

Vid frågor kan du kontakta Bengt Greiff via mejl: bengt.greiff@gnesta.se

Hur påverkas mitt bidrag och lån från CSN?

Du får behålla ditt studiestöd från CSN även om skolan stänger på grund av coronaviruset. Se mer information på CSNs webbplats.länk till annan webbplats

Var kan jag läsa mer om skolfrågor i nuläget?

Skolverket har speciella sidor om information kring förskolor och skolor på www.skolverket.selänk till annan webbplats.