Synpunkter, enkelt avhjälpta hinder

Vill du lämna beröm, förslag eller har en synpunkt gällande någon av Gnesta kommuns verksamheter? Vill du anmäla ett eller flera enkelt avhjälpta hinder?

Vill du läsa mer om enkelt avhjälpta hinder kan du klicka här.

Fyll i formuläret och tryck sedan på skicka-knappen. Din synpunkt kommer då till Servicecenter som vidarebefordrar den till rätt person för åtgärd. Tänk på att det kan dröja till nästkommande vardag innan din synpunkt vidarebefordras till rätt person.

Vill du ha återkoppling på din synpunkt ska du tänka på att fylla i namn, telefonnummer och gärna din e-postadress, så att vi kan ge dig ett svar.Jag önskar svar på min synpunkt * (obligatorisk)


Om ja, var snäll och fyll i nedanstående uppgifter. Du kan också välja att vara anonym, men då kan vi förstås inte nå dig med besked.Vi kommer att hantera dina personuppgifter enligt peronuppgiftslagen PUL (1998:204). De uppgifter du lämnar i formuläret kommer att databehandlas. De personuppgifter du lämnar kommer att registreras. Registreringen görs för att på ett säkert och snabbt sätt kunna hantera dina ärenden.

Vill du läsa mer om personuppgiftslagen klicka här.öppnas i nytt fönster

Senast publicerad 2019-04-01