Boka lokal

I Gnesta kommun finns ett flertal lokaler som du kan hyra. Det finns lokaler för allt från privata fester till allmänna sammankomster. Kommunen ansvarar för Elektron och hyr ut A- och B-salen.

På grund av smittspridningen av covid-19 är det viktigt att du som hyr våra lokaler på Elektron följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd. Du ska också ta ansvar för om du kan genomföra ditt evenemang eller om du behöver avboka det. Avbokning sker bäst genom att du mejlar din avbokning till servicecenter@gnesta.se.

Läs gärna mer på Folkhälsomyndighetens webbplats om allmänna åtgärder för att minska risken för smittspridning vid evenemang. Länk till annan webbplats.

Detta gäller från den 12 januari 2022:

  • Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus tillåts bara sittande gäster om det är fler än 20 personer, oavsett om vaccinationsbevis används eller inte. Det ska vara 1 meters avstånd mellan sällskapen och max 8 personer i ett sällskap.
  • Är det fler än 50 deltagare krävs vaccinationsbevis.
  • Vid uthyrning till privatpersoner får det endast vara 20 personer som deltar i aktiviteten i lokalen.

Våra lokaler

Den lokal som kommunen ansvarar för och hyr ut är Elektron som ligger på Västra Storgatan 15 i Gnesta. Elektron består av två stora lokaler A- och B-salen. Bokningar till Elektron görs på Servicecenter eller genom vår bokningskalender. Se relaterad info. Via bokningskalendern kan du också boka våra idrottsanläggningar och gymnastiksalar.

Övriga lokaler

Söker du en större lokal för fester, teater- eller dansföreställningar går det att arrangera detta på olika platser runt om i kommunen. Vilka de är och kontaktuppgifter till dessa lokaluthyrare finns under relaterad info och rubriken Övriga lokaler som går att boka.