dialog

Rådgivning

Vilken uppvärming av huset är bäst? Hur kan jag ta mig ur en skuldfälla? Om jag ångrar ett köp - hur gör jag då? Kontakta oss på Servicecenter, så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt rådgivare.

Om du behöver råd i frågor som rör konsumentvägledning, budgetfrågor och skuldfrågor är du välkommen att kontakta kommunens konsumentvägledare och budget- och skuldrådgivare.

Behöver du tips och råd om hur du kan påverka din energianvändning och hur du ska göra för att påverka miljön så lite som möjligt? I samarbete med Trosa kommun erbjuder vi kostnadsfri och opartisk energi- och klimatrådgivning till privatpersoner, organisationer och företag.

För juridisk rådgivning samarbetar vi med Altene Advokatbyrå. Skicka e-post till juristrådgivare Elsa fagerholm för att boka in ett telefonmöte.

För råd och stöd i olika livssituationer finns Gnesta Råd- och stödmottagning. Här kan du fråga om saker som kan röra föräldrarollen, oroligheter i familjen, missbruk, hjälp med att få till en förändring i livet eller att hantera konflikter.

Välkommen att kontakta oss så bokar vi en tid!