Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek, föreningar och Ung i Gnesta. Följ oss gärna i sociala medier. Se relaterad info.

Nyheter

 • 2019-05-10
  Kulturskolans dag
  Den 26 maj är det dags för årets upplaga av Kulturskolans dag. Kom och träffa oss, lyssna på och se hela vår verksamhet. Det bjuds på musik, dans film och sång.
 • 2019-05-10
  Granbarkborren, skogens gissel
  Läs Bertils naturtips om granbarkborren och vad som görs för att stoppa dess spridning.
 • 2019-04-29
  Inställt valborgsmässofirande i Gnesta
  På grund av rådande väder och torka kommer årets valborgsmässofirande att ställas in. Arrangören, föreningen GIK - Gnesta Ishockeyklubb, följer Räddningstjänstens rekommendation.
 • 2019-04-12
  Var med i årets filmfest – Frame!
  Nu är det dags för årets regionala filmfest Frame som i år fyller 20 år. Frame är både en tävling och ett visningsfönster för regionens alla filmare över 16 år. Allt du behöver göra är att anmäla din film innan den 2 maj.
 • 2019-04-09
  Påsklov i Gnesta kommun
  I år erbjuder Gnesta kommun gratis påsklovsaktiviteter för alla påsklovslediga barn och ungdomar. Det finns 12 olika aktiviteter att välja mellan under vecka 15. Allt från att måla ägg till att vara med på dansläger.

Senast publicerad 2019-05-13