En dansföreställning på Frösjöstrands badplats

Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek och Gnesta kommuns fantastiska föreningsliv.

Nyheter

 • Sportlov 2024

  Vecka 8 är det sportlov i Gnesta kommun. Då kan du spela tennis, hoppa hinderbana med käpphäst, pyssla, åka skridskor, dansa loss på disco och mycket mer.
 • Förslag på ny inriktning för fritidsgården

  Kommunen har tagit fram ett förslag på en ny inriktning för fritidsgården. Innan vi beslutar om den vill vi att du som invånare får möjligheten att läsa vårt förslag och lämna dina synpunkter.
 • Ny riktlinje för föreningsbidrag

  Kommunen har arbetat fram förslag till nya riktlinjer för föreningsbidrag, som nu är på remiss fram till fredag den 15 september.
 • Sommar i Gnesta kommun!

  I Gnesta kommun finns det mycket att sysselsätta sig med i sommar. Du kan exempelvis testa teater, gå på simskola och cirkusskola, delta i roliga lovaktiviteter, åka på badutflykter, och äta glass i massor!
 • Fira 6 juni med oss

  Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag på Frustuna hembygdsgård. Det blir tal, sång, musik och uppträdanden. Dessutom bjuder vi på glass till alla barn. Välkommen!