Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek, föreningar och Ung i Gnesta. Följ oss gärna i sociala medier. Se relaterad info.

Nyheter

 • 2019-08-21
  Nytt digitalt system på Kulturskolan
  Under detta läsår inför Kulturskolan ett nytt digitalt administrationssystem. Samma digitala system används till KomTek, Fritidsgården och de lovaktiviteter som kommunen anordnar.
 • 2019-08-13
  0158-Fest på Frösjö Strand
  Den sista fredagen på sommarlovet arrangerar Gnesta kommun, i samverkan med Lions Gnesta, årets stora kalasfest för alla ungdomar. Det blir musik, dans, käk och många andra festligheter. Välkommen att fira av sommarlovet!
 • 2019-07-25
  En hyllning till kärlek och mångfald
  För fjärde året i rad har övergångsstället vid tågstationen i Gnesta fått färg och vimplar har hängts upp över gatan. Gnesta kommun visar med detta vårt stöd för mångfald, respekt och tolerans.
 • 2019-07-23
  Gnesta-Planket 2019
  I år blir det för tionde året i rad som du kan gå på en fotoutställning mitt i centrala Gnesta. Ett jubileumsår! Men det är också det sista året som Gnesta-Planket arrangeras.
 • 2019-07-05
  Ta Sörmlandsleden till Gnestas Finnmarker
  Vandra på Sörmlandsleden i sommar, det är Bertils naturtips. Upplev Gnestas Finnmarker

Senast publicerad 2019-05-13