En dansföreställning på Frösjöstrands badplats

Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek, föreningar och Ung i Gnesta. Följ oss gärna i sociala medier. Se relaterad info.

Med anledning av coronapandemin påverkas kommunens verksamheter på olika sätt. Läs mer här: Kultur och fritid i pandemitider.

Nyheter


 • Digitalt: Carmen Recycled


  Vi ställer inte in utan vi ställer om. I stället för att se denna föreställning på Elektron får du nu möjligheten att se den var du än befinner dig. Den 4-6 maj är det dags.

 • Gratis torgplatser i Gnesta


  För andra året i rad ställs Gnestadagarna in på grund av coronapandemin. Med anledning av detta vill Gnesta kommun stötta arrangören och samtidigt skapa mer liv och rörelse i centrum under hela sommaren.

 • Häng med på digital sittgympa


  Nu på tisdag, 20 april, är det dags för Gnesta kommuns första digitala sittgympa. Allt som behövs är en smartmobil, läsplatta eller dator. Och en stol förstås!

 • Entreprenör klar för Klämmingsbergsbadet


  Upphandlingen av driften på Klämmingsbergsbadets kiosk och camping är klar. Avtalet sträcker sig sommaren 2021 och 2022 med möjlighet till förlängning. Badet blir tillgängligt, som vanligt från 1 maj och kiosk och camping ska öppna senast mitten av juni.

 • Fritidsgården håller öppet - digitalt


  På grund av pandemin kan inte fritidsgården Chill hålla öppet som vanligt. Istället har kommunen satsat på den digitala mötesplatsen Discord där ungdomarna kan spela dataspel, kolla på film eller chatta med varandra.