En dansföreställning på Frösjöstrands badplats

Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek och Gnesta kommuns fantastiska föreningsliv.

Nyheter

 • Tyck till om Klämmingsbergsbadet

  Klämmingsbergsbadet står inför en kommande upprustning. Hur vill du att Klämmingsbergsbadet ska se ut? Tyck till i vår enkätundersökning som pågår hela sommaren.
 • Sommaraktiviteter för barn och unga

  I sommar har kommunen ett generöst utbud av gratis aktiviteter för dig som har sommarlov. Här kan du ta del av alla roliga aktiviteter som biblioteket och fritidsgården Chill håller i.
 • Upplev teater, dans och rockmusik

  Kulturskolans elever har jobbat hårt under terminen och snart är det dags för sommarlov. Innan dess så bjuder de bland annat på teaterfestival, dansuppvisning och rockkonsert.
 • Fira 6 juni med oss

  Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag på Frustuna hembygdsgård. Det blir tal, sång, musik och uppträdanden. Dessutom bjuder vi alla barn på glass. Välkommen!
 • Påsklov i kommunen!

  Under vecka 14 är det påsklov i Gnesta kommun. Biblioteket och fritidsgården Chill erbjuder en hel del olika aktiviteter för dig som har lov.