Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. Oavsett om du kommer som turist, funderar på att flytta hit eller redan är bosatt i kommunen, så finns här något för dig.

Nyheter

 • 2018-06-14
  Veckans Axplock
  Sommaren är äntligen här! I veckans axplock får tips på fem unika evenemang som sker runt om i Gnesta. Axplocket – din guide till kultur och nöjen i Gnesta kommun. Mycket nöje!
 • 2018-06-08
  Iceolo – streetdance på hal is
  Har du någonsin känt att du har varit ute på hal is? När och varför? Har du vågat sätta dig i en sådan position frivilligt? Dansföreställningen Iceolo visas på tre utomhusbad i länet och kommer till Frösjö strand den 19 och 20 juli.
 • 2018-06-08
  Förlängd anmälningstid
  Nu förlänger vi anmälningstiden för sommarlovsaktiviteterna till den 11 juni. Detta då många anmälningar inte har fullföljts i vår e-tjänst.
 • 2018-06-07
  Viktigt om Sommarlovsaktiviteterna
  Ett flertal anmälningar har fastnat i kommunens e-tjänstsystem. Har du som vårdnadshavare anmält ditt barn men inte fått någon bekräftelse? Då bör du omgående göra om anmälan redan idag.
 • 2018-05-30
  Fira midsommar i Gnesta kommun
  Välkommen att fira midsommar i Gnesta kommun. Här har vi sammanställt en del av de midsommarfiranden som sker runt om i gnestabygden.

Senast publicerad 2018-05-29