Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek, föreningar och Ung i Gnesta. Följ oss gärna i sociala medier. Se relaterad info.

Nyheter

 • 2020-02-11

  Nu är det dags för sportlov i Gnesta


  Under hela vecka 8 är det sportlov i Gnesta kommun. Snön lyser med sin frånvaro och sjöarna är isfria men det finns massor att göra. Allt från pyssel på biblioteket till skridskoåkning i ishallen.
 • 2020-02-10

  Vinterfåglar inpå knuten, resultatet


  Så var det dags att summera vinterfågelräkningen i Gnesta kommun 2020. Räkningshelgen var en riktig långhelg från fredag 31 januari till och med måndag 3 februari.
 • 2020-02-05

  Nattfotboll för ungdomar i Gnesta


  Fredagen den 21 februari bjuder fritidsgården Chill tillsammans med Gnesta Fotbollsförening in till sportlovsaktiviteten Nattfotboll för ungdomar i Gnesta.
 • 2020-01-28

  Vinterfåglar inpå knuten 2020


  Nu är dags igen för alla fågelbordsvänner att vara med och rapportera vilka fåglar som finns just vid er fågelmatning. Aktiviteten som heter” Vinterfåglar Inpå Knuten” håller på sista helgen i januari alltså från den 31 januari till 3 februari 2020.
 • 2020-01-23

  En Julsaga – utställningen


  Såg du Kulturskolans musikaluppsättning av Charels Dickens En Julsaga? Nu ställer Kulturskolan ut kläder, skisser och rekvisita på biblioteket i Gnesta.