En dansföreställning på Frösjöstrands badplats

Kultur & fritid

Gnesta kommun erbjuder dig ett brett utbud av kultur, fritidsaktiviteter, sevärdheter och vacker natur. På dessa sidor hittar du information om vad du kan göra på fritiden i Gnesta kommun. Du hittar bland annat information om evenemang, bibliotek, föreningar och Ung i Gnesta. Följ oss gärna i sociala medier. Se relaterad info.

Nyheter


 • Fira 6 juni med oss


  Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag på Frustuna hembygdsgård. Det blir tal, sång, musik och uppträdanden. Dessutom bjuder vi på glass till alla barn. Välkommen!

 • Äntligen påsklov


  Vecka 15 är det påsklov i Gnesta kommun. Då kan du bland annat pyssla, göra återbruk av gosedjur, vara med på sumobrottning och leta påskägg i Gnesta.

 • All digital weeks 2022


  Nästa vecka, med start den 14 mars, börjar den årliga kampanjen All digital weeks i hela Europa. Gnesta bibliotek deltar med flera aktiviteter för att öka den digitala delaktigheten.

 • Var uppmärksam i naturen


  I kommunens strövskogar, bland annat i Lötbodal och Laxne, har granbarkborrar angripit många av träden. Det leder till att träden dör och riskerar att falla.

 • Äntligen sportlov!


  Vecka 8 är det sportlov i Gnesta kommun. Då kan du pyssla, göra återbruk av t-shirts, spela fotboll, gå på bio, åka på skidresa och mycket mer.