Freja Bad & Gym

Snö, sol, blåst och regn. Ibland får man ta det säkra framför det osäkra och träna inomhus eller bada i varmt skönt vatten. Här kan du simma, träna på gymmet eller delta i vattengympa. Välkommen till Freja Bad & Gym, en anläggning för alla.

Välkommen att prova vår egen vattengympa till glad musik, lägga grunden för ett trivsamt Vasalopp i vår stakmaskin, eller bara träna för att må lite bättre. Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsnedsättning, fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten och kan du ännu inte simma erbjuder vi simskola och plask och lek! Passa också på att ta en fika, nyttja vårt trådlösa nätverk, open Gnesta eller köpa nya badkläder i den fina kafeterian. Vad syftet än är med ditt besök hos oss, så är du alltid varmt välkommen till Freja Bad & Gym!

Skåpen i omklädningsrummen låser du med hänglås. Om du inte har något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan hos oss. Vi strävar mot att bli en kontantfri anläggning, så betala gärna med kort eller swish hos oss! Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré.

Välkommen!

Senast publicerad 2018-08-29