Freja Bad & Gym

Snö, sol, blåst och regn. Ibland får man ta det säkra framför det osäkra och träna inomhus eller bada i varmt skönt vatten. Här kan du simma, springa på löpband eller träna vattengympa. Välkommen till Freja Bad & Gym, en anläggning för alla.

Aktuellt på Freja Bad & Gym

Sommarsimskola

Nu är anmälningarna för sommarsimskola för nybörjare 2018 öppen. Här kan du läsa mer och göra din anmälan.

19 juni 2018

Den 19 juni är Freja Bad & Gym stängt på grund av personalmöte mellan kl 11 - 17. Vi har öppet som vanligt före och efter denna tid.

Sommartider på Freja Bad & Gym 2018

Från den 20 juni till 8 juli och 6 - 19 augusti är det extra öppet för alla på tisdagar och onsdagar mellan kl 9.00 - 15.00 och torsdagar från kl 9.00 - 12.00.

 

Välkommen att prova vår egen vattengympa till glad musik, lägga grunden för en trivsam Vätternrunda på en av våra cyklar. Eller bara träna för att må lite bättre. Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsnedsättning, fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten och kan du ännu inte simma erbjuder vi simskola och plask och lek! Passa också på att ta en fika, nyttja vårt trådlösa nätverk, open Gnesta eller köpa nya badkläder i den fina kafeterian. Vad syftet än är med ditt besök hos oss, så är du alltid varmt välkommen till Freja Bad & Gym!

Skåpen i omklädningsrummen låser du med hänglås. Om du inte har något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan hos oss. Vi strävar mot att bli en kontantfri anläggning, så betala gärna med kort eller swish hos oss! Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré.

Välkommen!

Senast publicerad 2018-05-18