Boka lokal

I Gnesta kommun finns ett flertal lokaler som du kan hyra. Det finns lokaler för allt från privata fester till allmänna sammankomster. Kommunen ansvarar för Elektron och hyr ut A- och B-salen.

Under coronapandemin hyrde kommunen inte ut sina lokaler med anledning av de restriktioner som gällde. Nu har privatpersoner och föreningar åter möjlighet att boka och nyttja sporthallar, gymnastiksalar och samlingslokaler. Givetvis under förutsättning att de restriktioner som fortsatt finns följs. Det finns begränsningar i hur många personer som får vistas i respektive lokal samtidigt.

Lokalerna kan bokas för användning från och med den 16 augusti. Du kan boka dem redan nu, men för nyttjande från mitten av augusti. Du bokar lokalerna genom vårt bokningssystem. Se relaterade lankar.

Gällande restriktioner ska följas vid det bokade tillfället. Just nu gäller följande:

  • För inomhusarrangemang kan upp till 50 deltagare tillåtas.
  • Om deltagarna anvisas en sittplats kan upp till 300 deltagare tillåtas.

Söker du en större lokal för fester, teater- eller dansföreställningar går det att arrangera detta på olika platser runt om i kommunen. Vilka de är och kontaktuppgifter till dessa lokaluthyrare finns under relaterad info och rubriken Övriga lokaler som går att boka.

Den lokal som kommunen ansvarar för och hyr ut är Elektron som ligger på Västra Storgatan 15 i Gnesta. Elektron består av två stora lokaler A- och B-salen. Bokningar till Elektron görs på Servicecenter eller genom vår bokningskalender. Se relaterad info. Via bokningskalendern kan du också boka våra idrottsanläggningar och gymnastiksalar.