illustration av en löpare.

10 km löpning för alla oavsett tempo

Stjärnhovs IK fyller 100 år och vi vill anordna ett trevligt virtuellt lopp där man deltar för en kostnad på 100 kr. För anmälan till loppet, se relaterad information. Alla deltagare deltar i utlottning av fina priser och får en medalj på posten. Medaljen är gjord av lera från marken vid vårt klubbhus på Dammhagen i Stjärnhov.

Efter avgifter och portokostnader går överskottet oavkortat till Stjärnhovs idrottsklubb och klubbhuset på Dammhagen. Vi anordnar loppet i samarbete med RF-SISU Sörmland.

Prissponsorer är: Bruksrestaurangen Hälleforsnäs, Gnesta Hälsa Friskvård, Spa Sjövillan, Brolöten och keramik från lindakarlsson.se.

Stjärnhovs Idrottklubb är en aktiv klubb med många järn i elden! I år fyller vi 100 år och vill således erbjuda många spännande aktiviteter! Just nu håller vi på att bygga ut klubbhuset på Dammhagen och vi kommer få ett nytt å funktionellt kök lagom till sommaren. Under Covid-19 erbjuder vi digital träning fyra gånger i veckan, löptränar i mindre grupper, kallbadar och anordnar tipspromenader för alla åldrar. Vi håller i och håller ut!

Dag och tid

  • 17 april 2021 kl. 09.00-21.00
Sport

Plats

Där du befinner dig, loppet är virtuellt

Arrangör

Stjärnhovs IK

Biljettpris

100 kr