Grundkurs i Akademisk ridkonst

En introduktionskurs i Akademisk Ridkonst. Vad är det för något? Vad gör man? Vad är nyttan? Här jobbar vi med en tydlig röd tråd med mjuka medel och i samförstånd med hästen. En dags intensivt tränande för att bli en klokare och mer balanserad ryttare. Både för dig som är nyfiken på akademisk ridning och vill lära dig grunderna eller redan har kommit en bit på vägen.

Det krävs inga tidigare kunskaper i Akademisk ridning. Du får den hjälp du behöver på den nivå du befinner dig. Kom med din egen häst, alla raser är välkomna, eller låna en häst som redan går i den akademisk skolan. Du rider privatlektioner och studerar de andra ryttarnas lektioner, allt för att få högsta kvalité i undervisningen. Vi lär av varandra i en avslappnad och givanade atmosfär. Vi jobbar vidare därifrån du befinner dig just nu. Två privata ridpass och ett gemensamt teoripass under dagen. Gården Ängen bjuder på en rogivande och vacker atmosfär med de bästa förutsättningarna till personlig utveckling. Varmt välkomna till en givande dag med god mat och trevlig samvaro.

Hästen är PoÄngen är företaget som utbildar inom Akademisk Ridkonst, voltige och rehab. ridning med fokus på välbefinnande både kroppsligt och själsligt. Vi hjälper hästar och människor att förstår varandra och på så sätt minska risken för skador i umgänget med hästar.

Dag och tid

  • 26 maj 2019 kl. 09.00-16.00
Ungdom Sport

Plats

Avla Ängen 1 i Blacksta

Arrangör

Hästen är PoÄngen

Biljettpris

1700 kr inkl. lunch, fika, skolhäst alt. boxplats för egen häst

Senast publicerad 2019-02-21