Gratis film för alla barn från 2-12 år

Gnesta Filmstudio och Film i Sörmland bjuder alla barn, 2-12 år, på Barnfilmdag på Elektron i Gnesta. För fjärde året i rad är det dags för denna härliga filmfestival. Under hela lördagen är du välkommen att gå på bio – helt gratis. Här kan du läsa mer om filmerna. Varmt välkommen!

Lilla Anna & Långa Farbrorn

När boken blir film händer det något nytt. Det finns inga kompisar som är mer olika än Lilla Anna och Långa Farbrorn. Hon är kort, han är väldigt lång. Lilla Anna är modig, Långa Farbrorn är skrajsen. Ändå är Lilla Anna och Långa Farbrorn bästa vänner.

Information om filmen

Filmen börjar klockan 10.00. Filmen är främst avsedd för 2-5 åringar i sällskap med en vuxen. Lilla Anna och Långa Farbrorn är 47 min lång.

Stora stygga räven

Ute på landet är det inte alltid så lugnt och fridfullt som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kyckling-familj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten.

Information om filmen

Filmen börjar klockan 11.30. Familjefilm som passar både för ung och gammal. Stora stygga räven är 83 min lång.

Superbror

Underhållande om superkrafter och syskonkärlek. Antons bror Buller är autistisk och bryr sig bara om att spana ut i rymden. Anton skulle mycket hellre se att han var stark och vågade försvara honom. Så en dag landar en Super Trip Remote från yttre rymden och snart visar sig Buller vara den superbror som Anton alltid drömt om.

Information om filmen

Filmen börjar klockan 14.00. Filmen är lämplig från 9 år. Superbror är 93 min lång

Barn Familj Film Gnesta Elektron

Plats

Elektron, Västra Storgatan 15 i Gnesta

Arrangör

Gnesta Filmstudio & Film i Sörmland

Biljettpris

Gratis

Senast publicerad 2019-11-04