Tito och en tjej som står framför en bakgrund som liknar eld

Foto: Kristina Pajak

Barnfilmdagen: Tito och fåglarna

Nu är det dags igen för Barnens filmdag på Elektron i Gnesta! Den 11 november bjuder Gnesta filmstudion in till filmvisningar för barn. Gratis inträde.

Under dagen visas tre stycken filmer. Inträdet till filmerna är gratis för barn och medföljande vuxna. Barnfilmdagen arrangeras av Gnesta filmstudio, Film i Sörmland och Gnesta kommun.

Välkommen!

Program för barnfilmdagen den 12 november på Elektron

Klockan 10.00 - Alfons och hemlige Mållgan
Knattefilm. Längd 36 minuter.

Mållgan är Alfons hemlige vän. Så hemlig att bara Alfons kan se honom! Mållgan kommer så fort Alfons vill. Men ibland blir pappa väldigt trött på Mållgan.

Klockan 11.15 - Siv sover vilse INSTÄLLD
Ny film: Tito och fåglarna
Från 7 år. Längd 80 minuter

En farlig sjukdom sprider sig över världen. Den heter ”Utbrottet” och gör att folk blir rädda för varandra, så rädda att de till slut förvandlas till sten. Pojken Tito finner ett botemedel, det att lyssna på naturen och att lyssna på fåglarna. En vacker animerad saga från Brasilien. Dubbad till svenska.

Klockan 14.00 - Det lilla gänget
Från 11 år. Längd 106 minuter.

Fyra unga klimataktivister genomför en kupp mot fabriken som förpestar miljön, men ställs inför ett dilemma. De behöver utöka sitt gäng med en femte person. Valet faller på Aimé, en mobbad kille som inte har några vänner att sladdra för. Men kuppen visar sig ta en oväntad vändning.

Barn Familj Film Gnesta Elektron

Plats

Elektron, Gnesta

Arrangör

Gnesta filmstudio, Film i Sörmland och Gnesta kommun.

Biljettpris

Gratis för barn och medföljande vuxna