Gnesta Kalle och hans dragspel.

Digital fika om Gnesta Kalle

Idag gästas den digitala fikan av Åke Nilsson och Bengt Landin som sjunger och berättar om Gnesta-Kalle och andra personligheter från vår bygd. Vill du veta lite om Rune Gnestadius inför denna fikastund? Se relaterad information.

Med anledning av pandemin dröjer det innan Träffpunkten återigen kan arrangera den uppskattade fredagsfikan. Som ett alternativ bjuder istället Gnesta kommun in till digitala fikastunder med underhållning. Tanken med kommunens digitala fikastunder är att du ska kunna träffa andra för en stunds gemenskap framför skärmen.

Såhär går det till

Vi använder plattformen Teams. På Teams kan vi se och höra varandra på video. Det blir som att träffas fast med en skärm emellan.

På dator

  1. Skriv in tinyurl.com/1ru3f996 i sökfältet på en webbläsare (helst inte Safari, då den kräver att du laddar ner Teams programvara). Klicka för att öppna.
  2. Då kommer en ruta upp där det står: Ladda ner appen respektive Anslut på webben istället. Välj ladda ner appen genom att klicka på den knappen. Det tar några minuter för datorn att installera Teams.
  3. En ny sida öppnar upp och du ombeds ansluta till mötet.

På surfplatta och smarttelefon

  1. Ladda ner appen Teams.
  2. Öppna en webbläsare på telefonen/läsplattan och skriv in följande: tinyurl.com/1ru3f996 och klicka för att öppna.
  3. Då öppnas appen automatiskt upp. Klicka på ”Anslut till möte”.

Vill du ha hjälp? Tveka inte utan skicka e-post eller ring. Se kontakt.

Digitalt Träffpunkten

Plats

Digitalt via din dator, smarttelefon eller surfplatta

Arrangör

Gnesta kommun

Biljettpris

Gratis